Топ 5 трендів для тих, хто віддає перевагу мінімалізму

Мінімалізм в останні роки завоював серця багатьох законодавців моди. Це пов’язано із зручністю таких предметів гардеробу, а також з тим, що їх легко поєднувати між собою і з іншими речами. Цей сезон не є винятком і мінімалістичні образи будуть актуальними. Які варіанти будуть в тренді навесні і влітку 2020 року?

Бермуди

Відмінний варіант для тих, хто втомився від класичних костюмів з брюками. Бермуди виглядають більш цікаво, але при цьому їх легко поєднувати з взуттям і топами. Вибирайте базові відтінки і актуальні форми.

Сукня з брюками

Тренд, який підійде сміливим модницям. Варто відзначити, що таке поєднання найбільш актуальне для прохолодної весни. Штани можуть бути як широкими, так і приталеними, а сукню краще вибирати А-силуету.

Тренч на голе тіло

Тренч є незамінною частиною базового гардеробу. Трендом весни 2020 року буде класична модель одягнута на голе тіло.

Чорно-біла гама

Ще одне традиційне поєднання, яке дизайнери інтерпретують по-новому. Так, цієї весни вибирайте білий низ в тандемі з чорним верхом.

Трикотаж

Трикотажні предмети гардеробу відрізняються зручністю і при цьому виглядають модно. Це може бути сукня, топ, спідниця або костюм – всі варіанти будуть актуальними.

Трикотажні сукні є відмінним варіантом, як для більш прохолодного сезону, так і для спекотного літа.

Поділись


Новини партнерів