Стилісти розповіли, які спідниці носять стильні дівчата в офіс у 2020 році

Якщо образи з класичною спідницею-олівцем здаються тобі нудними – ця стаття для тебе. Надихнувшись блогерами, ми зібрали для тебе 6 модних спідниць , які сміливо можна одягнути в офіс і виглядати надзвичайно.

Атласна спідниця

Така модель допоможе зробити твій офісний лук ніжним і жіночним. Її можна носити як з піджаком і трикотажним топом, так і зі светром або світлою футболкою в теплу пору року ( весна вже не за горами!). До взуття вона теж не сильно вибаглива, атласна спідниця буде гармонійно виглядати з грубими черевиками, човниками або білими кедами.

Шкіряна спідниця

Не варто списувати шкіру з рахунків через зухвалий вигляд. Шкіряна спідниця стане твоїм другом при складанні образів в офіс. Вона відмінно поєднується зі строгими сорочками і лаконічними светрами. Віддавай перевагу довжині міді. Щоб не порушувати дрес-код, придивися до більш спокійних відтінків, наприклад, чорного, коричневого або бежевого. Ідеально доповнять твій образ ботильйони або грубі черевики.

Джинсова спідниця

Багато хто впевнений, що денім – зовсім не офісний варіант. Це не так! Якщо одягнути джинсову спідницю з оверсайз-піджаком або з сорочкою бойфренда (на худий кінець, просто з об’ємною сорочкою), вона заграє зовсім іншими фарбами. Якщо ти не сильно обмежена рамками дрес-коду, зверни увагу на моделі з світлого джинсу або з ефектом кислотного прання. Щоб додати образу строгості, вибирай лаконічні шкіряні ботильйони або чоботи з широкою халявою.

Плісирована спідниця

Спідниця-плісе допоможе тобі створити повітряний образ. Якщо ти не дуже обмежена дрес-кодом, зверни увагу на актуальні принти і кольори. Верх вибирай досить строгий, щоб врівноважити трендове забарвлення спідниці. Відмінно доповнять образ оверзайз-піджаки і об’ємні білі сорочки, заправлені за пояс.

Спідниця в рубчик

Затишний, теплий образ вийде зі спідницею з щільного трикотажу. Її можна носити комплектом з водолазкою, а можна доповнити подовженим кардиганом з актуальним принтом. Вибір взуття залишається за тобою. Така спідниця прекрасно виглядає і з ботильйонами, і з широкими чобітьми, і з грубими черевиками, і навіть з кедами.

Костюм з короткою спідницею

Костюми прекрасні тим, що це вже готовий образ. Тобі залишається тільки доповнити його аксесуарами і вибрати взуття. Якщо дрес-код на роботі не дуже строгий, придивися до варіантів виконаним з букле і твіду. Дуже цікаво виглядають костюми з принтом гусяча лапка. Чудовим доповненням образу стануть високі черевики челсі на тракторній підошві.

Поділись


Новини партнерів