10 трендових нарядів 2020 року

Сподіваємося, цього року вас чекає безліч урочистих заходів, свят, зустрічей, побачень… Але як потрібно одягатися на такі важливі заходи? Які тренди вечірніх нарядів пропонує світ моди? Ми знаємо відповіді на ці питання. Більш того, ми розповімо і про головні аксесуари для волосся, які точно допоможуть вам у створенні чарівного вечірнього образу.

На створення будь-яких образів нас надихають світові знаменитості. Більш того, вони часто диктують тенденції нових сезонів, а потім самі ж і відрікаються від них. Так, світ моди і краси дуже різноманітний, і з кожним новим сезоном з’являються все більш несподівані й оригінальні тренди. Святкове вбрання – це дуже відповідальне завдання. Тоді вперед, за розкішними вечірніми нарядами. Які вибрати? Поговоримо детальніше.

Отже, перед вами 10 трендових вечірніх нарядів і аксесуарів 2020 року.

1. Блакитні сукні

Блакитний колір став трендом 2020 року. Тому рекомендуємо придбати вечірню сукню в будь-якому відтінку блакитного кольору. Крім того, це дуже елегантний колір, який чудово підійде для будь-якого заходу в будь-який сезон. Ми в захваті від цих образів в вінтажному стилі. Тим більше, що це зараз справжній тренд.

2. Пастельний колір

Пастельні тони – ще один тренд сезону весна-літо 2020. Найбільшу популярність вже відвоював фісташковий колір, який увійшов до списку трендів завдяки показу будинку моди Jacquemus. Ну а ліловий і жовтий складуть прекрасну компанію фісташковому кольору. Так що починайте полювання за такими сукнями!

3. Сукня з фатину

Якщо ви уважно стежите за модою, то напевно впізнали цю сукню з колекції бренду Giambattista Valli, створену разом з брендом H&M. Більш того, в цьому вбранні дефілювала знаменита Кендалл Дженнер. Ця сукня поєднує в собі три найкрасивіші тенденції 2020 року: фатин, об’єм і червоний колір. Ми впевнені, що ви легко знайдете подібну модель в своїх улюблених магазинах. Головне – не бійтеся надмірного об’єму, адже тільки так ви точно привернете до себе увагу всіх оточуючих

4. Об’ємні рукави

Ви напевно помітили цю деталь ще в фісташковій сукні, про яку ми говорили вище. Так, пишні деталі – це один з головних трендів нового року, який перейшов ще з 2019-ого. Вони розкішно виглядають в вечірніх нарядах! Як вам сукня, що на фото? Вона так і сяє елегантністю, жіночністю і розкішшю. До речі, білий колір теж в моді, тому ні секунди не сумнівайтеся в такому вбранні.

5. Костюм

Якщо ви не любителька суконь або просто хочете одягнути щось несподіване, то це найкращий варіант. Шукайте костюми рожевого кольору та всіх його відтінків. Цей колір – одна з головних тенденцій, тому у вашому гардеробі обов’язково повинна бути річ рожевого кольору. Такий костюм виглядає дуже стильно й елегантно.

6. Комплект

Це поєднання сорочки і штанів ідеально демонструє, що для вечірнього заходу або весілля не обов’язково одягати сукню. Це просто ідеальна альтернатива. Шукайте костюми з трендовими принтами. Зверніть увагу на наряд на фото. Дизайнер оригінально інтерпретувала принт в горошок: колірна гамма не порушена, а сам принт виглядає дуже стильно і ненав’язливо.

7. Топ і штани

І ще одна прекрасна альтернатива традиційним сукням. Оригінальний топ рожевого кольору з воланами і чорні штани, прикрашені внизу стразами. А прозорі босоніжки з блискітками ідеально доповнюють образ. Саме завдяки пишності топа і стразів, що прикрашають весь наряд, це поєднання можна вважати ідеальним нарядом для вечірнього торжества. Просто і зі смаком!

8. Хвіст

Ось ми і переходимо до тенденцій краси… Хвіст буде ідеальною зачіскою для вечірнього торжества. Так, це одна з тенденцій 2020 року. Він перестає бути лише зручною зачіскою для домогосподарок або для тих, хто не встигає зробити собі що-небудь цікавіше. Трендовий хвіст 2020 виглядає просто і стильно. Звичайно, якщо ви шукаєте варіант для весільного торжества, яке відбудеться зовсім скоро, то хвіст – не найкращий варіант.

9. Низький пучок

Пучок, як завжди, залишається універсальною зачіскою. Він практично ніколи не виходить з моди. Низькі, затягнуті, високі, недбалі… Ця зачіска може пристосуватися до будь-якого образу і стилю. Однак в цьому році велике значення мають аксесуари! Оксамитові гумки, обручі, шпильки…

10. Зачіски з нитками

І, нарешті, найнесподіваніша тенденція цього року! Зачіски з нитками. Суть цього тренда в тому, щоб прикрасити хвіст тонкими металевими нитками. Головне – вміти їх красиво закріпити, переплести. Вийде дуже стильна і несподівана зачіска. Ви точно привернете увагу оточуючих. Тепер можете сміливо вирушати на шопінг. Однак, якщо ви якраз готуєтеся до весілля, то перед походом в торговий центр обов’язково подивіться на 10 трендів весільних образів.

ДЖЕРЕЛОmiridei.com
Поділись


Новини партнерів