Як носити водолазку навесні 2020 року – наймодніші варіанти

Водолазка повинна бути в гардеробі кожної сучасної дівчини. По-перше, це зручно, а по-друге, нею можна доповнити будь-який образ від повсякденного до святкового. Та й до того ж, такий елемент одягу пасуэ всім: головне, знати, як правильно його носити.

Завжди заправляй водолазку в джинси, брюки або спідницю. Якщо цього не зробити, то образ стане простим (в поганому сенсі), а нам такого ефекту точно не потрібно. Єдиним винятком, коли дозволяється залишити річ навипуск, може стати варіант з щільної тканини, схожий на светр.

Якщо ти вважаєш, що комір водолазки візуально укорочує шию – у нас є альтернативний варіант. Просто вибирай горлечко, яке не буде щільно облягати. У будь-якому разі не відмовляйся від коміра: в холодну пору року він запросто може замінити шарф.

Тренд на багатошаровість і раніше актуальний, тому сміливо міксуй водолазку з іншими речами. Це може бути сорочка, худі, піджак або кардиган: все залежить від того, куди ти збираєшся йти в цьому образі. І ще, найчастіше облягаючі моделі поєднують з об’ємними – враховуй це правило при виборі другої речі.

Для любительок зухвалого молодіжного стилю дизайнери придумали укорочений варіант водолазки. Він схожий на кроп-топ, але тільки з довгими рукавами і коміром. Краща пара до такого варіанту – джинси з високою посадкою.

Як ми і говорили, водолазка може стати елементом навіть святкового образу. Тільки в цьому випадку звертай увагу на стиль моделі і фактуру тканини. Наприклад, доповнити обрану річ додатковою довгою спідницею в підлогу або елегантними брюками – відмінний варіант, якщо ти боїшся бути на заході overdressed (занадто ошатною).

ДЖЕРЕЛОCosmopolitan
Поділись


Новини партнерів