9 романтичних суконь для ідеального побачення

Так, всі ми активно виступаємо за усвідомлену моду і розумне споживання. Однак погодьтеся, складно встояти і не купити ще одну сукню, щоб на побаченні з коханою людиною відчути себе королевою. Якщо напередодні Дня всіх закоханих ви вирішили обзавестися обновкою, наш матеріал точно вам знадобиться. Ми підібрали для вас топ-20 актуальних моделей суконь, в яких непоміченою ви точно не залишитеся.

Прозорі сукні. Один з ключових трендів наступаючої весни, на думку дизайнерів, – сукні з прозорими вставками. Тим, хто думає, що прозорість – синонім вульгарності, рекомендуємо почати з малого і приміряти на себе вбрання з прозорими рукавами-буфами. Для найсміливіших експериментів радимо придбати прозору скуню, яку можна носити як самостійний елемент гардеробу, або ж одягати поверх штанів або топів.

Чорна класика. Настав час переглянути своє ставлення до чорного кольору і визнати, що саме він знову завойовує популярність серед дівчат по всьому світу. Нарядні або повсякденні, довгі або короткі, з трикотажу або оксамиту – вибір за вами. Доповніть обраний варіант лаконічними човниками або босоніжками – і ви чарівні.

З квітковим принтом. Погодьтеся, немає нічого більш стабільного ніж квіткові принти, які не тільки радують око своєю строкатістю, але і піднімають настрій. У прийдешньому сезоні дизайнери знову звели флористичний орнамент в культ. Вибір величезний: від міні-варіантів з великими бутонами до моделей максі-довжини з ледь помітними суцвіттями.

Поділись


Новини партнерів