Кольорові кросівки весни-2020: модний хіт на заміну обридлій класиці

Білі і чорні кросівки – класика, яка, ми впевнені, вже є в твоєму гардеробі. Якщо хочеться приміряти щось новеньке, зверни увагу на кольорові моделі з нашої вибірки. Розповідаємо, як вибрати яскраві кросівки, які при цьому підійдуть до будь-якого вбрання, а також показуємо, до яких варто придивитися в першу чергу.

Для того, щоб кросівки підходили під будь-який одяг, в них повинен переважати базовий відтінок, як, наприклад, у моделі вище. Незважаючи на наявність яскравих вставок, які надають родзинки взуттю, така пара може скласти основу твого гардеробу. Носити її можна як з повсякденними джинсами, так і з костюмами в офіс.

Ляльково-рожеве забарвлення на контрасті з білою тракторною підошвою – виглядає таке поєднання як мінімум цікаво. Носи цю модель не тільки з джинсами, але і з міні-спідницями і легкими сукнями.

А ці кросівки виглядають так, наче їх «малював» художник-авангардист. Незважаючи на велику кількість відтінків, дизайн не здається перевантаженим. Навпаки, різноманітна колірна гамма дозволяє поєднувати модель з великою кількістю одягу.

Коли душа вимагає романтики, одягай яскраві, милі кросівки на товстій підошві. Модель однаково гармонійно виглядає з джинсами і футболкою, з спідницями і міні-сукнями. Трохи кокетства тобі точно не завадить!

А ця модель не тільки яскрава і стильна, але ще й дуже зручна. Все завдяки спеціальній підошві, яка забезпечує додатковий комфорт і стійкість ноги. У таких кросівках ти можеш ходити цілий день, не відчуваючи втоми.

Стильні акуратні кросівки, які ти не захочеш знімати. У них максимально комфортно, та й виглядають вони стильно. Поєднуй модель з джинсами-мом і сорочкою з чоловічого плеча.

Яскрава, але при цьому досить універсальна модель, яка гармонійно може поєднуватися з усім, що є в твоєму гардеробі. Вдале поєднання кольорів, стильний корпус, масивна підошва – що ще потрібно для повного щастя?

Джерело

Поділись


Новини партнерів