5 найкрасивіших весняних суконь

Дивіться, які сукні в моді цієї весни

Як багато в магазинах прекрасних суконь! Яке вибрати для весни і з чим його носити?

1 Довга сукня

Весняна сукня, зазвичай сукня-сорочка, яку носять поверх штанів або іншої сукні, доповнюючи черевиками або ботильйонами. Втім, таку сукню можна одягти і саму по собі, але це буде вже літній варіант, який непогано буде виглядати на пляжі.

На фото сукні з колекцій H & M, forever21, Free People

2 Сукня у стилі бохо

Вона може бути короткою або довгою, але навесні віддавай перевагу моделям з довгим рукавом. Стиль бохо ніколи не втрачає своєї актуальності і стає тільки популярнішим з кожним роком, тому таке плаття ти будеш носити із задоволенням і в наступному сезоні.

На фото плаття H & M

3. Мереживні сукні

Найрізноманітніші мереживні сукні знову в моді. Яку модель сукні вибрати для весни? Італійський бренд Blumarine рекомендує вибирати мереживну сукню з довгими рукавами, оброблену ажурними квітами.

4. Сукня з квітковим малюнком

Зваблива сукня з яскравими квітами, що облягає або в стилі 50-х. Навесні носи її з яскравим пальто або шкіряною курткою. Так, такі чудові сукні тепер носять навіть з куртками і кедами – це модно і зручно.

На фото платья Dolce&Gabbana

5. Маленька чорна сукня

Не просто маленька чорна сукня, а плісирована! Наприклад, така, як в колекції Versace. Це розкішне плаття ідеально підходить для побачень і численних весняних вечірок.

З чим носити плаття навесні?
Класичні варіанти: з пальто і чобітьми, з жакетом і ботильйонами.
Модні варіанти підкажуть ці фото:

 

Поділись


Новини партнерів