30 хвилин і готово: чоловік просто обожнює кабачки, загорнуті в бекон

Не всі люблять кабачки, незважаючи на їх користь. Так і мої діти зазвичай відмовляються від цих овочів. Але є перевірений спосіб – просто візьміть бекон, запечіть будь-які овочі і подавайте зі смачним соусом. Так я і вчинила, коли знайшла в магазині молоді кабачки. Вийшло смачно.

Приготування кабачка фрі з беконом

Насправді для цього рецепта нам знадобиться мінімальна кількість продуктів, а саме:

  • чотири молодих кабачка цукіні;
  • близько 16 смужок бекону;
  • будь-який соус, щоб подача була ще більш смачною і цікавою.

Кабачки потрібно добре промити. У молодих плодів шкірка ще дуже ніжна, тому я її не зрізаю. Відтинаю тільки кінчики. Розрізаю кожен кабачок на чотири частини, уздовж. Якщо плід великий, то наріжте на більшу кількість скибочок.

Кожну смужку потрібно обернути беконом, щоб вона була максимально покрита ним. На деко потрібно нанести трохи олії, щоб нічого не прилипало, і викласти нашу заготовку.

Випікаємо кабачки при температурі в 220 градусів протягом буквально тридцяти хвилин. Потрібно, щоб бекон став хрустким і смаженим.

В якості соусу я найчастіше беру білий, на основі майонезу. Якщо є можливість, то готую сама простий варіант зі сметани, свіжого кропу, чорного перцю і часнику. Діти, та й дорослі, наминали за обидві щоки.

Поділись


Новини партнерів