Ви більше не будете готувати ні смаженої, ні тушкованої бульби, а тільки так!
Це чудовий обід або вечеря. Приготуйте картоплю по цьому рецепту.
Інгредієнти
- картопля відварна — 6-7 шт
- гриби — 150 г
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт маленька
- зелень кропу
- сухарі панірувальні — 1/2 склянки або 1 яйце
- сіль і перець за смаком
- часник гранульований — 1/2 ч. л
- рослинна олія.
Приготування
- Печериці нарізаємо дрібно.
- Обсмажуємо на рослинній олії подрібнену цибулю, потім додаємо терту моркву. Смажимо пару хвилин, потім додаємо гриби та смажимо ще 4 хвилини.
- Відварену в мундирі картоплю натираємо на крупній тертці.
- Додаємо в картоплю, обсмажені овочі з грибами, дрібно порізаний кріп, гранульований часник, сіль і перець, перемішуємо.
- Додаємо в картопляну масу сухарі, перемішуємо.
- Формуємо котлети, викладаємо на деко, застелене пергаментом і змащене олією.
- Запікаємо при 190 С протягом 20 хвилин.
- За 5 хвилин до готовності змащуємо котлети рослинною олією і запікаємо ще 5 хвилин.
Подаємо котлети зі сметаною і кропом.