Торти, які готуються не в духовці, а в холодильнику!
Торти, які готуються не в духовці, а в холодильнику! Ось один з рецептів такого торта
Інгредієнти для шоколадного торта без випічки:
- пісочне печиво — 250 г
- волоські горіхи — 150 г
- родзинки — 150 г
- какао — 50 г
- вершкове масло — 100 г
- шоколад — 200 г
- згущене молоко — 1 банка
Інгредієнти для крему:
- шоколад — 150 г
- вершкове масло — 150 г
Рецепт:
1. Беремо форму для випікання і застилаємо її папером для випічки (більш блискучою стороною вгору). Форма квадратної форми 20х20 см заввишки 6 см. Папір повинний покривати й стінки форми, інформує Ukr.Media.
2. Змащуємо папір маслом, щоб торт не прилип.
3. Кришимо в мисці печиво, додаємо горіхи, какао і родзинки.
4. Масло і шоколад топимо на водяній бані, потім вливаємо в суміш згущене молоко і перемішуємо.
5. Виливаємо отриману суміш в печиво, перемішуємо. Перекладаємо все в форму, застеленою папером.
6. Ставимо форму на дві години в холодильник, в цей час робимо нехитрий шоколадний крем — топимо на водяній бані шоколад з маслом.
7. Охолоджуємо крем, виливаємо його на торт і прибираємо в холодильник ще на 2-3 години.
8. Готовий торт ріжемо прямо в формі на квадратики й подаємо до столу. При подачі можна прикрасити какао або кокосовою стружкою.
Смачного!