Шарлотка гарно смакує не тільки з яблуками, а й з гарбузом.
Осінь — час гарбуза! Багатий на вітаміни гарбуз необхідний нашому організму. Безліч людей полюбляють його і готують з нього різноманітні страви. Сьогодні ми хочемо поділитися з усіма смачним рецептом шарлотки з гарбузом. Пиріг дуже простий та швидкий у приготуванні, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти
- борошно — 170 г;
- гарбуз — 100 г;
- цукор — 100 г;
- яйця курячі — 3 шт.;
- олія рослинна — 5 ст. л.;
- родзинки — 2 ст. л.;
- апельсинова цедра — 1 ст. л.;
- розпушувач — 1 ч. л.
Приготування
- Збиваємо яйця з цукром і поступово вводимо олію.
- Змішуємо борошно з розпушувачем.
- Вводимо борошно у рідку складову.
- Додаємо родзинки, цедру апельсина і гарбуз, нарізаний кубиками. Перемішуємо.
- Відправляємо пиріг у духовку, нагріту до 180 градусів і випікаємо його приблизно 30 хвилин.
Смачного!