У розпал літа і сезону корисних кабачків пропонуємо випробувати оригінальну версію кабачкових оладок із додаванням сиру. Виходить ну дуже смачно, справжня знахідка для любителів несолодких сирників! У смаку переважає смажений сир, деякі люди навіть не розпізнають натертий овоч. Поекспериментувавши з різними пательнями, рекомендуємо смажити оладки на чавунній, оскільки на ній страва виходить більш смачною.
Інгредієнти:
- 1 середній кабачок;
- 1 пачка сиру (200 г);
- 2 яйця;
- 3 повні ст. л. борошна;
- 0,5 ч. л. солі;
- рослинна олія для смаження.
Приготування:
- Кабачок натерти на тертці. Якщо кабачок молодий і свіжий, то можна натерти його із шкіркою.
- Додати до овоча 2 яйця та сир.
- Додати сіль (0,5 ч. л.) і борошно (2-3 ст. л.).
- Гарненько перемішати тісто до повної однорідності.
- На розігріту пательню вилити 2-3 ст. л. рослинної рафінованої олії, дати їй добре прогрітися, викласти столовою ложкою тісто з кабачків. Підсмажити оладки на середньому вогні 2-3 хв.
- Потім їх слід перевернути, підсмажити з іншого боку ще 2-3 хвилини до рум’яної скоринки.
Приємного апетиту!