Складові:
- Тарталетки – 7 шт.
- Плавлений сир – 90 г
- Яйця – 2 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Майонез – 40 г
- Маслини – 1 шт.
- Ковбаса салямі – 80 г
- Зелень, сіль, гострий перець за смаком
приготування:
Натираємо варені яйця і плавлений сир тонкою стружкою. Додаємо перець, сіль, майонез, подрібнений часник. Перемішуємо.
Вирізаємо з салямі – круги-носи, частина ковбасних пластин складаємо трикутниками для вух. Маслини рубаємо дрібно (очі).
Робимо з сирної маси кульки однакового розміру і викладаємо в тарталетки.
Насаджуємо очі, вдавлюємо вуха, ззаду – хвіст, притискаємо ніс.
Малюємо краплями майонезу ніздрі. Прикрашаємо шапкою з помідора. Прикрашаємо гілками свіжої зелені.
Ставимо тарталетки в холодильник до подачі.