Історія морозива налічує понад 5 тисяч років. Ці давні ласощі вперше з’явилося у вигляді замороженого фруктового соку і прохолодних напоїв. Тільки за часів Наполеона Бонапарта в високих колах стало популярним вершкове морозиво.
Ви здивуєтеся, наскільки легко готувати домашній пломбір !
складові
- Вершки 500 мл
- Цукрова пудра 100 г
- Ванілін 0,2 ч. Л.
приготування
- Вершки для морозива вибирайте найжирніші. Охолодіть їх в холодильнику.
- Змішайте охолоджені вершки з цукровою пудрою і ваніліном. Збивайте не менш 5 хвилин, поки не з’явиться пишна піна.
- Поставте суміш на ніч в холодильник, і на ранок ваш десерт буде готовий!
Як бачите, все досить просто. Найважливіше полягає навіть не в приготуванні, а у виборі вершків достатньої жирності. У пломбір рекомендуємо додавати шоколадну стружку, ягоди, варення або горіхи. Сподіваємося, вам сподобався наш рецепт домашнього морозива і ви захочете ним поділитися!
Смачного!