Котлети, в яких немає м’яса, а смак просто неймовірний

Смачні котлети можна готувати не тільки з яловичини, свинини, телятини або курки, для цього чудово підійдуть такі гриби, як опеньки. Не вірите? Тоді приступайте до приготування …

Інгредієнти:

1 кілограм опеньків;

2 відварені картоплини;

20 грамів молока;

1 склянка борошна;

2 яйця;

сіль;

чорний перець;

100 грамів панірувальних сухарів.

Відваріть опеньки в підсоленій воді, дайте їм трохи охолонути і перекрутіть на м’ясорубці. Відваріть картоплю, влийте молоко і зробіть пюре. Додайте до подрібнених опеньок яйце, картопляне пюре, борошно, сіль і чорний перець (за смаком). Замісіть тісто.

Щоб тісто не прилипало і була можливість зробити красиві рівні котлети, змочіть руки водою і приступайте до формування котлет. Промочіть їх в панірувальних сухарях і обсмажте на олії (попередньо добре розігрійте сковорідку).

Подавати до столу котлети з опеньків можна зі сметаною, кетчупом або сирним соусом, вони підійдуть практично до будь-якого гарніру.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів