Масляний яєчно-молочний крем Шарлот – ідеальний для еклерів, тортів і тістечок!

Складові:

Молоко – 100 мл

Яйце – 2 шт.

Вершкове масло – 200 гр

Цукор – 4 ст.л.

приготування:

Збиваємо яйця з цукром, вливаємо молоко і добре перемішуємо. Підігріваємо суміш в каструльці на слабкому вогні або водяній бані, постійно помішуючи до загустіння. Не кип’ятимо !!! Охолоджуємо.
Збиваємо розм’якшене вершкове масло міксером в пишну білу масу. Не перестаючи збивати, поступово, додаємо яєчно-молочну суміш. Виходить повітряний однорідний крем.
Зберігаємо крем в холодильнику в закритому посуді 3-4 дні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів