Ласощі з дешевої риби

Скумбрія в гірчичному соусі

Вона вийшла дуже смачною, соковитою і не сухою, і просто тане в роті. Готується дуже легко і дуже швидко. Спробуйте приготувати і ви не розчаруєтеся.

Для приготування скумбрії, запеченої в гірчичному соусі, знадобиться:

  • скумбрія – 2 рибки;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт .;
  • майонез – 2 ст. л .;
  • соєвий соус – 3 ст. л .;
  • гірчиця – 2 ст. л .;
  • зелень для подачі.

Скумбрію очистити від нутрощів, добре вимити і нарізати на порційні шматочки.

Очищену ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.

Для приготування соусу змішати майонез, соєвий соус і гірчицю (сіль додавати не треба), маса має вийти однорідною.

До скумбрії додати цибулю, приготований гірчичний соус, добре перемішати і залишити маринуватися хвилин на 20-30.

Замариновану скумбрію разом з цибулею перекласти у форму для запікання.

Запікати рибу в розігрітій духовці 20-30 хвилин при температурі 170 градусів до готовності і легкого рум’янцю.

Дуже смачну і ніжну скумбрію, запечену в гірчичному соусі, подавати зі свіжою зеленню і вашим улюбленим гарніром.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Джерело

Поділись


Новини партнерів