Приготуйте цей незвичайний салат і здивуєте гостей!
Складові:
- Картопля – 300 г
- Часник – 3 зубчики
- Олія – 200 г
- Майонез – 250 г
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
- Яйця – 3 шт.
- Куряче м’ясо – 200 г
- Гриби – 150 г
Спосіб приготування:
Яйця почистити і відокремити білки від жовтків. Білки натерти на середній тертці. Жовтки розтерти з 50 г майонезу і подрібненим часником.
М’ясо курки розібрати на волокна.
Гриби нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії. Приправити до смаку.
Картоплю помити, очистити, нашаткувати на тертці для корейської моркви. Обсмажити невеликими порціями на рослинній олії, посолити.
Зібрати салат. У центр великого блюда сформувати у вигляді яйця жовтки з майонезом і часником, навколо викласти натертий білок, навколо білка – курку. Наступне коло – гриби, останнє – смажена картопля.