Оригінальна варіація улюбленої всіма страви! Жульєн наливається в ароматні хрусткі булочки і запікають у духовці. Однієї такої «тарілки» з лишком вистачить, щоб нагодувати навіть дуже голодну людину.
На приготування цієї страви знадобиться мінімум часу і мінімальний продуктовий набір.
Інгредієнти на 2 порції:
- куряче філе 300 грам;
- гриби свіжі (печериці) 200 грам;
- вершки 20% (можна замінити сметаною) 200 мл;
- сир твердий 100 грам;
- цибуля 1 шт .;
- булочки готові (пшеничні або житні) 2 шт .;
- рослинна олія для обсмажування;
- сіль, перець, спеції за смаком.
приготування:
- Куряче філе відварити в підсоленій воді.
- Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії.
- Гриби нарізати дрібною соломкою і обсмажити з цибулею до випаровування рідини.
- Куряче філе нарізати тонкою соломкою, змішати з грибами і цибулею, додати вершки, сіль і спеції. Готувати 15 хвилин на середньому вогні, потім зняти з вогню і трохи остудити.
- Натерти сир на крупній або середній тертці.
- У булочках обрізати верхню частину й витягти м’якуш.
- Викласти булочки на деко, покритим пергаментом, наповнити готовим жульєном, посипати сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин.
- Дістати з духовки і відразу подавати.
- Готову страву прикрасити зеленню.
Смачного!