Булочки з листкового тіста з сиром

Булочки з сиром вийдуть не тільки шалено смачними, а й корисними. Здобні, пишні, з надзвичайно ніжним смаком, їх зметуть зі столу як насіння!

Складові:

  • Свіжий сир 400 гр;
  • Сметана 2 ст. л;
  • Цукор 3 ст. л;
  • Ізюм розпарений 1 жменя;
  • Листкове тісто 400 гр;
  • Яйця 2 шт;
  • Цукрова пудра.

приготування:

  1. Дістаємо дріжджове тісто і даємо йому розтанути.

  2. Тим часом змішуємо сметану з родзинками, 1 яйцем, сиром і перемішуємо.

  3. Тісто розрізаємо на дві частини і розгортаємо. На кожну частину викладаємо начинку.

  4. Звертаємо рулет і перевертаємо швом вниз. Нарізаємо на дрібні булочки, приблизно 4 см.

  5. Деко застиляєм пергаментним папером і викладаємо булочки.

  6. Кожну булочку змащуємо збитим яйцем.

  7. Розігріваємо духовку до 200 С і ставимо запікатися до золотистої скоринки.

  8. Готові булочки посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів