Булочки з сиром вийдуть не тільки шалено смачними, а й корисними. Здобні, пишні, з надзвичайно ніжним смаком, їх зметуть зі столу як насіння!
Складові:
- Свіжий сир 400 гр;
- Сметана 2 ст. л;
- Цукор 3 ст. л;
- Ізюм розпарений 1 жменя;
- Листкове тісто 400 гр;
- Яйця 2 шт;
- Цукрова пудра.
приготування:
-
Дістаємо дріжджове тісто і даємо йому розтанути.
-
Тим часом змішуємо сметану з родзинками, 1 яйцем, сиром і перемішуємо.
-
Тісто розрізаємо на дві частини і розгортаємо. На кожну частину викладаємо начинку.
-
Звертаємо рулет і перевертаємо швом вниз. Нарізаємо на дрібні булочки, приблизно 4 см.
-
Деко застиляєм пергаментним папером і викладаємо булочки.
-
Кожну булочку змащуємо збитим яйцем.
-
Розігріваємо духовку до 200 С і ставимо запікатися до золотистої скоринки.
-
Готові булочки посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Смачного!