З такого начебто простого і недорогого овоча можна готувати справжні королівські страви. Тушкована капуста – одна з них. Варіюючи спеціями і додатковими інгредієнтами, часом виходять справжні кулінарні шедеври – смачні, ситні, ароматні.
Складові:
- цибуля – 1 шт.
- картопля – 4 штуки
- морква – 3 штуки
- вода
- часник – 3 зуб.
- лавровий лист
- цукор – 2 стол. л
- яблуч. оцет – 2 стол. л.
- олія
- чорний перець
- капуста – 1 головка
- яловичина – 500 г
- вершкове масло.
приготування:
- Нарізати цибулю, моркву і картоплю, обсмажити на вершковому маслі.
- М’ясо нарізати шматочками і трохи обсмажити на сковороді.
- Обсмажені овочі кинути в каструлю, залити водою, додати спеції, подрібнений часник, м’ясо і нашатковану капусту.
- Тушкувати на маленькому вогні, періодично помішуючи, щоб не пригоріло. Це займе приблизно годину, а якщо капуста молода, то хвилин 40.
Смачного!