Ендокринолог перерахувала корисні для збереження талії продукти

Уникнути появи жирових відкладень на талії добре допомагає цільне зерно, а також бобові.  Ендокринолог Катерина Бузінова повідомила, що існує основний принцип підтримки здорової ваги та профілактики жирових накопичень в області талії.

«Слід знати свою добову норму калорій та не перевищувати її. Якщо ж людина їсть більше, ніж потрібно, їй потрібно збільшити фізичну активність», – поділилася фахівець.

Тим, хто погладшав у талії, але хотів би зробити її більш витонченою та підтягнутою, фахівець порадила насамперед мінімізувати кількість простих вуглеводів у своєму раціоні. Також Бузінова перерахувала продукти, які мають становити основу харчування на шляху до стрункої талії.

«Віддавати перевагу потрібно нежирним білковим продуктам, бобовим, цільнозерновим крупам та некрохмалистим овочам, їсти більше клітковини та листових зелених овочів».

Бузінова підкреслила, що, практикуючи відповідне харчування, можна досягти зменшення обсягів тіла навіть без фізичних навантажень. Головне – системно слідувати йому.

Поділись


Новини партнерів