Експерти назвали чотири помилки в раціоні, які позбавляють енергії та додають ваги

Навіть людині, яка дотримується правильного харчування, буває важко не набрати зайву вагу. Також деякі люди відчувають втому відразу після вживання їжі. Про те, чому так відбувається, розповіли експерти з харчування.

Багато людей думають, що схуднуть, якщо харчуватимуться одними салатами, але це не так. Такий раціон призводить до нестачі білка та мікроелементів в організмі. Обов’язково варто вживати м’ясо, рибу, яйця та оливкову олію, попередила консультант із харчування Віра Бурешова.

Наступна помилка – це вживання великої кількості солодкого. Обідати щодня, вживаючи булочки з кремом, не можна, повідомила головний тренер у фітнес-центрі Тереза ​​Компанкова.

Також людина починає набирати зайву вагу через те, що вона не встигає поїсти. Відмовлятися від їжі заради схуднення або через брак часу не потрібно.

Багато хто відмовляється від прийому їжі. Мова йде саме про свідоме рішення, і часто відмовляються від сніданку. Але, якщо ви не їсте, тому що не встигаєте чи влаштовуєте безглузде голодування, то голод вас все одно наздожене. А у стані, коли ви «голодний, як вовк», ви з’їсте набагато більше, ніж якби нормально поїли, — зазначила експерт.

Тим, хто не приділяє їжі уваги, також доведеться розплачуватися зайвими кілограмами. Навіть якщо ви їсте корисні страви, але під час їжі дивитеся телевізор, ви не відчуєте насичення.

Поділись


Новини партнерів