Лікарі назвали прості продукти для здоров’я серця

Правильне харчування, регулярні фізичні вправи та приділення пріоритетної уваги управлінню стресом – все це ключові компоненти здорового способу життя серця.

Знати, які продукти ви повинні додати до свого раціону, так само важливо, як і знати, чого вам слід уникати, тому Саманта МакКінні, дієтолог Life Time, розповіла, які продукти ви повинні їсти кожен день, щоб ваше серце було сильним і здоровим протягом усього дня.

Зелень

«Листові зелені овочі, такі як шпинат та капуста, добре відомі своїм багатством вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Зокрема, вони є відмінним джерелом вітаміну К, який допомагає захистити ваші артерії та сприяє правильному згортанню крові”, – сказала лікар.

Авокадо

«В авокадо багато клітковини, мононенасичених жирів, магнію та калію, — пояснює МакКінні, — вони можуть допомогти знизити рівень холестерину, кров’яний тиск та ризик метаболічного синдрому».

Грецькі горіхи

«Дослідження показують, що волоські горіхи можуть допомогти знизити рівень холестерину та артеріального тиску; вони також знижують ризик серцевих захворювань», – зазначила дієтолог.

Джерело

Поділись


Новини партнерів