Дієтолог назвала три продукти, які допомагають схуднути після 40 років

Вживання трьох продуктів, що містять білок, вітамін D та кальцій, сприяє схудненню у «складному» для цього віці після 40 років.

Схуднути у віці після 40 років значно складніше, ніж у віці після 20, оскільки інакше функціонує метаболізм, по-різному розвинена м’язова маса. На додачу в зрілому організмі відбуваються гормональні зміни, природні для цього віку але, при цьому, впливають на накопичення жиру.

Проте, навіть із віком у людини зберігається набагато більше контролю над метаболізмом, ніж вона думає.

Про це розповіла дієтолог Керолайн Томасон.

Експерт констатує, що схуднути після 40 років можливо, якщо дотримуватися трьох принципів. Перший – необхідно мінімізувати кількість швидко засвоюваних рафінованих вуглеводів у раціоні, для чого потрібно виключити з нього багато солодких та борошняних продуктів. Другий – потрібно робити вправи, бути більш активним. Третій – слід вживати продукти, що підтримують активність метаболізму та імунної системи, зміцнюють м’язи.

Таким чином, включення в раціон наступних трьох продуктів буде дуже корисним тим, хто хоче позбутися зайвої ваги.

Є кілька ключових поживних речовин, які допомагають налагодити метаболізм і полегшити втрату зайвої ваги – це, в тому числі, білок, вітамін D і кальцій, – пояснила дієтолог Томасон.

Експерт радить їсти на регулярній основі жирну рибу, яйця, грецький йогурт – ці три продукти забезпечують організм речовинами, які сприяють схудненню.

Поділись


Новини партнерів