Дієтолог розповіла, як швидко скинути вагу без обмежень у харчуванні

Є дуже простий спосіб стати стрункішими, не відчуваючи дикого почуття голоду, каже експерт. І це не якісь таблетки або БАДи.

Відомий іспанський дієтолог Адріана Орос пропонує контролювати раціон, використовуючи метод тарілки. Вона запевняє, що ви ніколи не будете голодні.

Про це пише видання ABC.

Метод дуже простий: візуально ділимо тарілку на кілька частин. Отже, на половині вашої тарілки повинні лежати овочі. Вони можуть бути в сирому чи відвареному вигляді. Чверть тарілки мають займати білки: м’ясо, риба, яйця, бобові. Ще одна чверть тарілки має припадати на складні вуглеводи. Наприклад, каші, макарони, хліб, картоплю.

Експерт попереджає: не можна наповнювати тарілку лише овочами та білками. Не забувайте про складні вуглеводи. Їх нестача в організмі викличе зрив і ви просто наїстеся непотрібних солодощів.

Важливо також правильно вибирати білки – це мають бути риба або м’ясо, краще відварене та печене, а не сосиски, ковбаси.

Дієтолог запевняє, що такий метод може допомогти скинути вагу. Експерт також заявила, що додавши до цього методу пару фізичних вправ, результати стануть ще ефективнішими і зазначила, що потрібно уникати стресових ситуацій.

Поділись


Новини партнерів