Дієтолог назвала найкращий спосіб прибрати жир на животі

Нутриціолог розповіла, що допоможе прибрати жир на животі після 40 років

Лікар-дієтолог Наталія Герасимова розповіла, що перешкодою у спалюванні жиру на животі може бути погане кровопостачання, вирішити проблему допоможуть різні масажні техніки.

Щоб спалити жир на животі, слід дотримуватися такого ж механізму, як при загальному зниженні ваги. Потрібно знизити загальну калорійність харчування та збільшити рівень фізичної активності, повідомила фахівець.

Що стосується живота, то він може «худнути» в останню чергу, тому що там може бути погане кровопостачання, як, скажімо, в області сідниць. Тому тут можна додати якісь місцеві дії, наприклад, різні масажні техніки, — пояснила медик.

Також вона наголосила на необхідності скоригувати раціон харчування, скоротивши кількість вуглеводів, особливо простих.

Проаналізувати своє меню на прихований жир, виключити такий підступний продукт, як майонез. І фізична активність, хоча б 8–10 тисяч кроків на день, — зазначила Герасимова.

Втратити вагу завжди непросто. Потрібно дотримуватися дієти, поєднуючи її з фізичними вправами. В цьому випадку буде досягнутий дефіцит калорій, який і змусить вас схуднути.

На думку голлівудської актриси Ніколь Кідман, найкорисніший для схуднення продукт — яйця, зварені круто. Така дієта дозволить втратити близько 11 кілограмів лише за два тижні. При цьому ваш раціон буде багатий на білок, а ось вуглеводів у цьому продукті міститься дуже мало. Тому яєчна дієта дозволить вам скинути серйозну вагу за короткий час. При цьому не потрібно турбуватися з приводу ефекту відскоку, тому що зазвичай вага підтримується без особливих проблем. Також зазначений план харчування хороший тим, що не потребує серйозних фінансових витрат, а виконати його дуже просто.

Поділись


Новини партнерів