Дієтолог розповів, що допомагає швидко знизити вагу та прибрати живіт

Одним із способів, що ефективно допомагають прибрати відкладення жиру в області живота, є скорочення кількості споживаних вуглеводів, стверджує дієтолог Майкл Мослі.

У своєму інтерв’ю британський експерт у питаннях схуднення та правильного харчування розповів, що справді допомагає швидко знизити вагу та прибрати живіт. Насамперед, каже Мослі, цьому сприяє відмова від «швидких» вуглеводів, тобто від продуктів та напоїв, що містять багато доданого цукру. Зокрема, якщо вміст цукру в продукті чи напої перевищує 5 відсотків, вживати його не слід.

Також дієтолог додав, що потрібно їсти менше білого хліба, чипсів, макаронів.

Мослі порадив не захоплюватися дієтичними продуктами, тому що в їхньому складі нерідко містяться у великій кількості підсолоджувачі.

Крім цього, ефективним для схуднення експерт вважає харчування за принципом інтервального голодування, коли їжа споживається лише обмежену кількість годин на добу. Дієтолог пояснив, що таке харчування може знижувати рівень інсуліну, а також збільшувати вироблення гормону росту, також воно прискорює процеси обміну речовин – все це робить більш інтенсивним спалювання жиру.

Відзначив фахівець та важливість фізичних вправ. Майкл Мослі нагадав, що фізична активність сприяє зниженню рівня цукру в крові.

Поділись


Новини партнерів