Лікар назвав 4 продукти, які допоможуть знизити ризик розвитку раку

Ви не можете гарантувати, що те, що ви робите, усуне ймовірність розвитку раку, ви можете лише мінімізувати свій ризик.

Вільям Лі – доктор медицини, всесвітньо відомий лікар, учений та автор книги “Їжте, щоб перемогти хворобу” сказав:

«Наш вибір щодо продуктів харчування має важливе значення для запобігання та лікування раку. Одним з найкращих продуктів для боротьби з раком є ​​горіхи, особливо волоські, мигдаль, фундук, кеш’ю, фісташки та бразильські горіхи. Горіхи містять поліфеноли, що борються з раком, які зміцнюють нашу імунну систему для боротьби з раком», – пояснив Лі. І вони також містять корисні жирні кислоти омега-3, які можуть морити рак голодом, перекриваючи його кровопостачання.

Наступним продуктом, який варто розглянути, є помідори, які доктор Лі описує як «смачний борець із раком».

Його сила може бути пов’язана з лікопіном, який міститься у найвищих кількостях у томатах Сан-Марцано. Лікопін також захищає вашу ДНК від пошкоджень, що допомагає захистити вас від раку.

Лікар вказав на дослідження, згідно з яким у чоловіків, які з’їдали від двох до трьох чашок варених помідорів двічі на тиждень, ризик розвитку раку простати знижувався на 30 відсотків. Ще один помічник у боротьбі з раком – фіолетова картопля, яка містить природну хімічну речовину під назвою антоціанін. Вона «вбиває ракові клітини та знищує страшні ракові стовбурові клітини».

І останнє, але не менш важливе: лікар Лі рекомендує морепродукти, оскільки м’ясо містить білки, полісахариди та амінокислоти. Вони мають потужну антиоксидантну дію, що захищає ДНК від пошкодження вільними радикалами.

Поділись


Новини партнерів