Вчені назвали продукти, які допоможуть подолати безсоння

Людям з безсонням регулярно важко заснути, вони можуть прокидатися кілька разів протягом ночі і лежати без сну вночі. За даними NHS, більшість проблем зі сном, як правило, вирішуються приблизно протягом місяця.

«Більшість людей мають проблеми зі сном у своєму житті».

На щастя, деякі продукти можуть допомогти людям з безсонням.

Благодійна організація Food for the Brain стверджує, що безсоння може бути серйозною причиною стресу, проблем із настроєм та дратівливістю, не кажучи вже про денну сонливість та відчуття втоми.

«Нестача сну також може знизити вашу імунну відповідь, а якщо вона носить хронічний характер, це може навіть підвищити ризик недоумства. Якщо рівень цукру в крові сильно коливається протягом дня і ночі, це може вплинути на ваш сон. Надлишковий вміст цукру в крові може викликати у вас почуття повного неспання, у той час як, якщо рівень цукру в крові низький, реакція вашого організму полягає у вивільненні кортизолу, природного гормону, функція якого полягає у вивільненні накопиченого цукру в кровотік. Кортизол має природний цикл в організмі і перед сном потрібен саме низький рівень».

Магній відомий як “природний релаксант”. Його роль організмі полягає у протидії скорочуючій дії кальцію. У сучасній дієті більшість людей споживає багато молочних продуктів, але здається, що споживання магнію знижується.

«Магній міститься у великих кількостях у зелених листових овочах і гарбузовому насінні».

Ви можете збільшити споживання магнію, збільшивши споживання шпинату, капусти, весняної зелені.

Поділись


Новини партнерів