Від яких продуктів варто відмовитись після 45 років

Після сорока п’яти років потрібно обмежити або повністю відмовитися від вживання цих продуктів. Медики відзначають, що вони дуже калорійні, в них багато консервантів і трансжирів. Організм не зможе переробити їх, що загрожує підвищенням ризиків розвитку раку, діабету, деменції.

Випічка і борошняні вироби

Після сорока п’яти потрібно відмовитися від випічки і борошняних виробів. У таких продуктах багато цукру, що впливає не тільки на стан шкіри, але і викликає набряки і погіршення когнітивних функцій головного мозку.

Цукор

Кондитерські вироби, в яких міститься цукор, підвищують ризики розвитку атеросклерозу, діабету, інсульту, інфаркту, а також старечого недоумства. Дієтологи рекомендують замінити цукерки на сухофрукти або звичайні фрукти, наприклад, банани.

Консерви

Йдеться про магазинні варення, соління. У магазинні консерви завжди додають консерванти, стимулятори і замінники цукру. Всі ці речовини канцерогенні, і викликають онкологію.

Ковбаса

А також бекон, сосиски, сардельки — це оброблені продукти з величезним вмістом солі, що провокують затримку рідини в організмі. Також в них додають підсилювачі смаків, трансжири, що також провокує рак.

Джерело

Поділись


Новини партнерів