Медики назвали 5 корисних напоїв для спалювання жиру

Висококалорійні напої, на зразок солодкого газування, молочних коктейлів та пива, можуть провокувати набір зайвої маси тіла навіть у тому випадку, якщо людина дотримується дієти. Фахівці перерахували натуральні напої, які сприяють спалюванню жиру.

Насамперед, вони рекомендують пити напої без калорій, і йдеться, перш за все, про воду, яка має нульову калорійність. Саме вода змушує метаболізм прискорюватися, внаслідок чого людина позбавляється вісцерального жиру на животі, який вважається найнебезпечнішим. Крім того, з напоїв, які не містять калорій, лікарі називають несолодкий чай, каву та воду з додаванням невеликої кількості фруктів чи ягід. За фактом, у цих напоях калорії все ж таки містяться, але в мінімальній кількості. Для того, щоб прискорити обмінні процеси в організмі, дієтологи рекомендують щодня випивати хоча б пару чашок зеленого чаю.

У ньому містяться компоненти, що підвищують окислення жиру чи здатність спалювати жир. Втім, зелений чай буде корисним лише в тому випадку, якщо людина паралельно дотримується дієтичного раціону харчування. Несолодкий чорний чай також може стати гарною підмогою під час схуднення, як і кава. Обидва ці напої знижують апетит. Замикає рейтинг корисних для фігури напоїв натуральний йогурт, який можна вибрати в якості перекусу.

Поділись


Новини партнерів