Медики назвали продукт, який допоможе швидко знизити цукор в крові

Група фахівців із Каліфорнійського університету стверджує, що вживання огірків допомагає пацієнтам із цукровим діабетом швидко знизити рівень цукру в крові. Вчені заявили, що під час експерименту їм вдалося з’ясувати, що огірки допомагають знизити рівень цукру лише за півгодини.

При цьому смачний овоч вони назвали екстреним засобом та негайною допомогою для діабетиків. Крім того, під час дослідження американські медики з’ясували, що огірок допомагає не лише знизити глюкозу, а й стабілізувати її при гіпоглікемії. Огірки виявилися одним із найкорисніших продуктів для діабетиків, оскільки вони містять невелику кількість вуглеводів. «Огірок має сполуки, які корисні для здоров’я. Так, кукурбітацин може мати корисні ефекти, а також його можна використовувати при лікуванні раку та діабету», – пояснили американські фахівці.

Нагадаємо, раніше дієтологи радили вживати огірки під час дієти, спрямованої на зниження ваги. Цей овоч є чемпіоном із вмісту води та різних вітамінів і практично не містять калорій.

Поділись


Новини партнерів