Дієтолог назвала продукти, які заважають знизити вагу

Дієтолог Маргарита Куц перерахувала продукти харчування, які гальмують процес схуднення. Фахівець попередила, що практично всі продукти швидкого приготування не лише уповільнюють процес зниження ваги, а й серйозно шкодять здоров’ю.

Одним із найнебезпечніших продуктів дієтолог назвала вівсяну кашу швидкого приготування. За її словами, якщо людина дійсно хоче скинути вагу і дбає про своє здоров’я, то має готувати натуральну крупу. Вона рекомендує замочувати вівсянку на ніч, а вранці варити її протягом 15 хвилин. Такий сніданок буде одним із найситніших. «Також вівсянку з пакетика можна замінити цільнозерновим хлібом, плавлений сир – кисло-молочним сиром, у складі якого немає крохмалю, вершкового масла, ароматизаторів та інших добавок», – пояснила лікар і додала, що такі інгредієнти допомагають заощаджувати час і становлять велику користь для здоров’я.

Замість супу у пакетиках можна використовувати натуральні заготовки. Дієтолог розповіла, що заздалегідь можна заморожувати не лише овочі, а й навіть бульйон, м’ясо можна розділити на порції, а гарнір зазвичай готують на кілька днів, і він зберігає усі свої властивості. Також лікар радить включити до раціону томати, гарбуз і всі бобові.

Поділись


Новини партнерів