Фахівець назвав найкращий напій для спалювання вісцерального жиру

Відомий спеціаліст Tim Бонд розповів, за допомогою якого напою можна зменшити жирові накопичення навколо талії. Лікар зазначив, що результати багатьох досліджень показали, що саме зелений чай допомагає боротися із зайвою вагою та позбавлятися жиру на животі.

Він нагадує, що нещодавно Консультативна група дослідження чаю заявила, що зелений напій допомагає швидко спалити вісцеральний жир, який вважається найбільш небезпечним для здоров’я. Справа в тому, що надмірна кількість цього жиру з часом оточує життєво важливі органи в черевній порожнині та призводить до розвитку смертельно небезпечних недуг. «Зелений чай може придушувати апетит та знижувати кількість ферментів, що беруть участь у метаболізмі ліпідів у печінці», – розповів фахівець. Крім того, він додав, що унікальні властивості зеленого чаю можна пояснити вмістом у ньому катехінів, а вони є найпотужнішими природними антиоксидантами.

Потрібно відзначити, що раніше дієтологи визнали зелений чай одним із найкращих напоїв для будь-якої дієти. Нагадаємо, раніше група фахівців розповіла про користь глоду. У ході досліджень вони з’ясували, що регулярне вживання цих ягід допомагає знизити кров’яний тиск та загрозу серцевого нападу.

Поділись


Новини партнерів