Дієтолог розповів, як пити каву, щоб запустити процес схуднення

Дієтолог Ешлі Шоу стверджує, що якщо пити каву в помірних кількостях і без додавання цукру, це допоможе в процесі схуднення і в цілому буде корисним для здоров’я

Зазначається, що кава містить такі корисні речовини, як ніацин, калій, магній, а також антиоксиданти, які можуть покращити здоров’я травної системи, підтримати м’язову функцію, зберегти здоров’я серця та судин. Крім того, кофеїн, що міститься в каві, прискорює обмін речовин, що допомагає позбутися зайвих кілограмів.

Чорна кава є ідеальним напоєм для схуднення, тому що в одній чашці міститься менше п’яти калорій. Але він вважатиметься низькокалорійним напоєм тільки, якщо пити його без жодних добавок. “Хоча в чорній каві міститься мало калорій, вона може швидко стати висококалорійною, якщо в неї додати різні види молока та цукор”, – каже Шоу.

Також наголошується, що кофеїн може зменшити почуття голоду. Відомо, що на апетит впливає безліч факторів, включаючи тип їжі, рівень фізичного навантаження та гормони. Було проведено чимало досліджень для визначення причинно-наслідкового зв’язку кофеїну та зниження апетиту, які показали, що він може знижувати рівень греліну, гормону, що викликає почуття голоду.

Джерело

Поділись


Новини партнерів