Дієтологи назвали найкращий продукт проти ожиріння

Існує продукт, який є не тільки одним із найкорисніших для здоров’я але й для фігури. Про це розповіли дієтологи. Вони радять щодня вживати гіркий червоний перець.

Як заявили фахівці, саме цей овоч є рекордсменом за вмістом капсаїцину. Ця речовина надає перцю гіркуватого смаку, і капсаїцин стимулює нервову систему та забезпечує викид катехоламінів з мозкової речовини надниркових залоз та розганяючи метаболізм. Як підкреслили дієтологи, червоний перець можна вживати під час кожного прийому їжі. Справа в тому, що він допомагає стимулювати активне спалювання всіх спожитих калорій, а також зменшує кількість споживаної енергії за рахунок того, що рекордно знижує апетит.

Щоденне вживання цього продукту допомагає зменшити жирову масу та знизити ризик розвитку ожиріння. Потрібно відзначити, що раніше дієтологи назвали кілька найпростіших способів прискорити обмінні процеси та схуднути. Вони радили включити до раціону грейпфрути, цукіні, огірки, яблука, броколі, зелений горошок та груші. Також стимулювати обмін речовин можна за рахунок вживання маленької ложки гірчиці та великих обсягів води.

Поділись


Новини партнерів