Експерти назвали найкориснішу дієту для жінок

Дієтологи розповіли, що жінки, які стежать за своєю вагою, повинні дбайливо ставитися до свого здоров’я та вибирати раціон харчування, що передбачає вживання продуктів із високим вмістом вітамінів та мікроелементів. Фахівці зазначили, що якщо жінці потрібно терміново скинути близько 3 кг на тиждень, їй підійде дробове харчування.

Завдяки такому раціону можна позбутися не тільки зайвої ваги, а й покращити роботу шлунку. За словами медиків, є два варіанти цієї дієти. У першому варіанті потрібно вживати їжу лише в тому випадку, якщо посилюється голод. Згідно з другим варіантом, приймати їжу потрібно 5 разів на день – три трапези повинні бути основними, дві інші – перекушування. Під час цієї дієти повністю виключаються з раціону борошняні та солодкі страви, а головним принципом є вживання 3 літрів негазованої води.

Така система живлення має багато плюсів. Під час дієти ви ніколи не відчуватимете гострих нападів голоду, крім того, це харчування запобігає розвитку гіпертонії та атеросклерозу, а також допоможе позбутися безсоння, що дуже важливо в процесі схуднення. Єдиним мінусом такого харчування дієтологи називають те, що не можна пропускати основні прийоми їжі та перекушування, тому їжу доведеться завжди носити з собою.

Поділись


Новини партнерів