Медики назвали два фрукти, які викликають ожиріння

Фахівці перерахували фрукти, які необхідно виключити з раціону, якщо людина дотримується дієти для схуднення. Медики пояснили, що окремі фрукти можуть становити серйозну небезпеку не лише для фігури, а й для здоров’я загалом.

Зокрема, пацієнти з цукровим діабетом та зайвою вагою повинні відмовитися від вживання хурми та мандаринів. Саме ці фрукти є чемпіонами із вмісту цукру, і вони можуть швидко погіршувати стан діабетика. Крім того, ці продукти не можна включати до дієтичного раціону харчування. Людина, яка страждає на ожиріння, може погіршити своє становище в тому випадку, якщо регулярно вживатиме мандарини та хурму. Крім того, фахівці розповіли, що мандаринами не можна захоплюватися і пацієнтам із хворобами шлунково-кишкового тракту, а також при загостренні виразки та гастриту.

Потрібно відзначити, що раніше дієтологи пояснювали, що під час дієти не можна захоплюватися будь-якими фруктами та ягодами. Ці продукти містять дуже багато цукру, і щодня допустимо з’їдати лише один два фрукти або жменю ягід. Більше того, фрукти та ягоди краще вибирати для перекушування і відмовитися від вживання цих продуктів у вечірній час, оскільки деякі з них викликають бродіння.

Поділись


Новини партнерів