Лікар розповіла про звички, які допоможуть зберегти струнку фігуру

Щоб досягти бажаної фігури, не обов’язково сидіти на дієті та займатись спортом

Хочете завжди бути стрункими, але при цьому немає часу відвідувати спортзал? Тоді для цього вже сьогодні почніть привчати себе до правильних звичок. Дієтолог-гастроентеролог Нурія Діанова розповіла про звички, які допоможуть зберегти струнку фігуру.

Не забувайте пити воду. Пийте воду стільки, скільки потребує ваш організм. Однак про неї не слід забувати, сподіваючись отримати її з продуктів (кави, чаю).

На вчіться відрізняти справжній голод від хибного. Необхідно розуміти, коли ваш організм дійсно потребує їжі, і коли він перебуває у стресі. Звичка заїдати свої проблеми не допоможе зберегти фігуру.

Ведіть активний спосіб життя. Ви можете не бігати вранці та не займатися спортом. Щоб зберегти фігуру досить більше гуляти пішки, замість ліфта обирати сходи.

Знайдіть захоплення. Коли ваше життя не затиснуте в лещатах будинку і роботи, то воно здається більш насиченим і цікавим. З’являється ресурс ставати краще. Більше того, ви почнете отримувати задоволення не лише від їжі.

Перестаньте сидіти на дієті. Щоб досягти ідеальної фігури, необхідно навчитися правильно харчуватися. Спробуйте принцип тарілки. Це перевірений та ефективний метод зниження ваги та нормалізації травлення.

Поділись


Новини партнерів