Медики перерахували 5 несподіваних властивостей активованого вугілля

Вважають, що активоване вугілля приймають тільки для того, щоб зупинити діарею, проте це зовсім не так. Медики перерахували 5 унікальних властивостей активованого вугілля.

Насамперед, препарат може допомогти при печії. Для цього потрібно просто потовкти активоване вугілля на порошок і прийняти одну чайну ложку, запивши склянкою води.

Зрозуміло, вугілля допомагає і при діареї. Лікарі не радять приймати вугілля в таблетках, і бажано потовкти його в порошок і випити столову ложку. Цей прийом можна використовувати кілька разів на день.

А ще препарат допоможе при синдромі подразненого кишківника. За такого захворювання в людини починається діарея. Може виникнути сильний біль у животі. Перед кожним прийомом їжі необхідно приймати чайну ложку активованого вугілля, розведеного у воді.

За допомогою активованого вугілля можна знизити рівень поганого холестерину. Медики наголосили, що для підтримки здорового рівня холестерину можна щодня приймати лише одну маленьку ложку порошку вугілля.

Крім того, активоване вугілля може швидко усунути звані чорні цятки на обличчі. Необов’язково платити великі гроші в салоні краси, і в домашніх умовах можна спробувати приготувати маску з активованого вугілля. Для цього знадобиться саме вугілля, трохи води та желатину.

Поділись


Новини партнерів