Головні помилки які заважають вам легко прокидатися вранці

Якщо у вас є відчуття, що ви встаєте вранці вже втомленими і не можете нормально відкрити очі, значить, прийшов час щось міняти в своєму способі життя. Експерти розповіли про те, що може заважати вам легко прокидатися.

Ви не можете встановити розпорядок дня

Сьогодні ви лягаєте спати о третій годині ночі, завтра — о десятій вечора, а післязавтра і зовсім працюєте всю ніч. Організм людини любить сталість. Саме вона і гарантує вам нормальне пробудження. 80% успіху — це коли ви лягаєте і встаєте в той самий час.

Почніть саме з цього, так як це і є фундамент вашого здорового сну і гарного настрою вранці. Коли організм звикне до постійного пробудження і відходу до сну в один й той самий час, ви відразу відчуєте прилив сил. Розрахуйте свій сон виходячи з того, скільки приблизно вам потрібно часу, щоб виспатися.

Ви переводите будильник на потім

Вставати потрібно відразу, без переведення будильника. Зайві десять хвилин нічого не вирішують, коли ви вже прокинулися. Краще поставте час пробудження на максимально пізній момент, але встаньте відразу, без “полежу ще пару хвилин”. Ви відразу помітите позитивний результат, тому що, повторно засинаючи, ви робите собі лише гірше.

Ваш сон порушується

Ви можете цього не помічати або не пам’ятати вранці, але вкрай важливо, щоб ніхто не шумів, ніщо не видавало зайвих звуків і не випромінювало світло. Прибирайте подалі телефон, щоб він не заважав вам засипати і відпочивати. Це дійсно дуже важливо. Робіть так, щоб в кімнаті було максимально темно. Якщо є сторонні звуки, використовуйте вушні затички.

Ви їсте на ніч

Коли людина переїдає перед сном, особливо якщо вона їсть важку борошняну і солодку їжу, це підвищує рівень гормону стресу в організмі і призводить до проблем зі сном. В результаті людина висипається гірше.

Ви не снідаєте

Снідати необхідно якомога раніше — відразу після пробудження. Це запускає роботу організму, даючи йому зрозуміти, що прийшов час включатися в роботу. Не відкладайте перше приймання їжі, якщо хочете вставати бадьорими.

Якщо ви почнете вставати вранці більш бадьорими і позитивними, це не тільки додасть вам сил і здоров’я. Це також підвищить вашу впевненість в собі, зробить вас продуктивніше і привабливіше для протилежної статі. Боріться зі шкідливими звичками, щоб стати успішніше у всіх аспектах життя.

Джерело

Поділись


Новини партнерів