Дієтолог назвала дієвий продукт для відновлення роботи кишечника

Як розповіла в Instagram дієтолог Світлана Фус, знайому всім вівсяну кашу слід на постійній основі включити в ранковий раціон. Головна умова – вибирати потрібно не «кашу-хвилинку», яка заварюється окропом і містить занадто багато цукру, а якісні пластівці, які потрібно варити від 15 хвилин.

У такій вівсянці багато клітковини, яка сприяє тому, що кишечник працює, як годинник. Вона працює як очищувач шлунково-кишкового тракту і кровоносних судин від холестерину, а також допомагає лікувати гастрит. Вівсянка обволікає слизову оболонку шлунку і усуває біль. Є в каші і білок, необхідний організму.

Вівсянка містить вітаміни і мікроелементи, тому заряджає бадьорістю. Вона є джерелом повільних вуглеводів, так що якщо з’їсти тарілку «правильної» каші, то ситість буде відчуватися довго, стрибків цукру вдасться уникнути.

Вівсянка, за словами фахівця, позитивно впливає на нервову систему і покращує роботу серцево-судинної.

Раніше лікар назвала способи виявити причину алергії. Перший шлях – це шкірні проби, коли через шкіру пацієнта вводять алерген, а потім спостерігають за відповіддю організму. Другим способом є лабораторний аналіз крові. Спочатку потрібно здати загальний аналіз крові, тест на еозинофільний катіонний білок і IgE загальний.

Поділись


Новини партнерів