Дієтолог перерахувала спиртні напої, які заважають схудненню

Відомий дієтолог з Австралії Сара Ді Лоренцо розповіла, що дотримуватися дієти і знижувати вагу при одночасному вживанні спиртного практично неможливо. Фахівець зазначила, що практично весь алкоголь сприяє накопиченню зайвих калорій, однак серед алкогольних напоїв можна знайти і ті, які не будуть заважати процесу зниження ваги.

За словами фахівця, якщо людина дотримується дієти, вона повинна щодня підраховувати калорії, в тому числі і ті, які надходять зі спиртними напоями. Найбільш калорійним алкоголем вважаються будь-які коктейлі, що містять солодку газовану воду і різні сиропи. Також дієтолог дала кілька рекомендацій всім, хто намагається схуднути. За її словами, любителі джина з тоніком повинні перейти на джин з содовою, оскільки в цьому випадку калорійність зменшиться одразу на сто. Вино також є дуже калорійним напоєм, і бажано замінити його сухим шампанським.

З усіх спиртних напоїв дієтолог виділила текілу і зазначила, що вона є менш калорійною. «Ще один напій, який став дуже популярним останнім часом – Апероль Шприц. Як не дивно, краще вибрати його, ніж вино, оскільки в келиху міститься всього 125 кілокалорій», – пояснила фахівець.

Також вона підкреслила, що якщо ви дотримуєтеся дієти, за один вечір можна випити всього три келихи алкоголю, однак влаштовувати такі вечори можна не частіше одного разу на тиждень.

Поділись


Новини партнерів