Дієтолог перерахувала найнебезпечніші продукти для сніданку

Найшкідливішим сніданком є ​​каші швидкого приготування, які можна тільки заварювати, а не варити. Така заява пролунала від дієтолога Інни Кононенко.

Вона попередила, що такі каші взагалі не можна вживати, оскільки вони призводять до стрибків цукру в крові. Інсулін організм викидає практично відразу, а користь від таких каш є сумнівною. Крім того, кандидат медичних наук відзначила, що в ранкові години також шкідливо пити різні фреші. Справа в тому, що будь-які напої, приготовані зі свіжих фруктів, є рекордсменами за кількістю простого цукру. Вони містять і глюкозу, і фруктозу, однак фруктоза моментально потрапляє в печінку і перетворюється в печінковий жир. Багато людей вживають фреші, вважаючи, що вони дуже корисні під час дієти, однак насправді такі напої провокують набір зайвої маси тіла.

Також дієтолог закликає відмовитися від вживання різних готових пластівців і мюслів, особливо в тому випадку, якщо людина вважає за краще поєднувати їх з соком і молоком. Також на сніданок шкідливо вживати різні тости з джемом і шоколадною пастою. Всі ці продукти провокують розвиток ожиріння, оскільки містять рекордну кількість цукру.

Поділись


Новини партнерів