Дієтолог розповіла про небезпечні властивості насіння

Дієтолог Наталія Сичова розповіла, що деякі види насіння можуть нашкодити здоров’ю. Фахівець рекомендує відмовитися від вживання звичайного насіння і вибрати йому гідну альтернативу – гарбузове.

Як пояснила лікар, гарбузове насіння має унікальні властивості завдяки високому вмісту магнію. Вона радить вживати цей продукт тим, хто страждає від хронічних стресів і перепадів настрою.

«Користь насіння залежить від його виду. Наприклад, я б особливо виділила на сьогоднішній момент користь гарбузового насіння. У нього бегето позитивних терапевтичних властивостей», – пояснила фахівець. Вона підкреслила, що завдяки високому вмісту магнію щоденне вживання гарбузового насіння допоможе заспокоїти нервову систему.

За словами дієтолога, переважна більшість людей зараз живуть в стані хронічного стресу, тому гарбузове насіння стане для них найкращим перекусом. А ось соняшникове насіння Сичова назвала дуже шкідливими для здоров’я. Воно погіршує роботу імунної системи в тому випадку, якщо людина вживає цей продукт щодня. Насіння з соняшнику є рекордсменом за вмістом різних жирних кислот, зокрема омега-6, а їх і так достатньо в організмі.

Поділись


Новини партнерів