11 продуктів, які призводять до онкології

Смертність від онкологічних захворювань в усьому світі зростає високими темпами, як би вчені і лікарі не боролись з цим захворюванням. Але вони змогли довести, що певні різновиди раку можуть провокувати деякі продукти харчування, які краще зовсім виключити зі свого раціону.

Рак – це об’єднана назва більш ста підступних смертельних хвороб, що вражають різні органи і системи органів людини. Виявляється він мутаціями і переродженням «хороших» клітин людського організму в ракові, що є наслідком неправильного способу життя і культури харчування.

11 продуктів, що викликають онкологічні захворювання

1. Попкорн

Попкорн має в своєму складі канцерогени, які і створюють штучний аромат вершкового масла. Вони неймовірно небезпечні і створюють сприятливе середовище для розвитку онкології.

2. Фрукти і овочі з підвищеним вмістом пестицидів

Використання хімічних добрив, які розпилюються на поверхні фрукта або овоча неорганічних речовин для поліпшення його товарного вигляду, перетворює цей продукт в небезпечний для здоров’я. Тому, щоб себе убезпечити, дуже ретельно мийте фрукти і овочі, а при можливості повністю видаляйте з них шкірку.

3. Консервовані помідори

Остерігайтеся консервованих в банках помідорів: корисний антиоксидант лікопін при такому методі консервування розкладається на речовини, що провокують рак серця і вкрай негативно відбиваються на репродуктивне здоров’я людини.

4. Ковбаси та м’ясні консерви

Часте вживання таких продуктів завдає сильної шкоди здоров’ю, тому що оброблене хімікатами м’ясо сприяє мутації клітин організму і їх розростання.

5. Картопляні чіпси

Чіпси не тільки шалено калорійні і сприяють збільшенню зайвої ваги, але і містять у великій кількості натрій, канцерогени, ароматизатори і консерванти.

6. Генно-модифіковані продукти (ГМО)

Генетично модифіковані продукти – це продукти, що містять організми, в генний код яких були введені чужорідні гени.

7. Копченості

Копчені продукти мають в своєму складі дьоготь. Якщо часто вживати продукти з дьогтем, то це може спровокувати онкологічні захворювання шлунка і підшлункової залози.

8. Рафіновані продукти

Рафіновані продукти – це ті продукти, які піддаються додаткової обробці для поліпшення їх певних властивостей (смакових, зовнішніх та інше). Таке «покращення» продуктів негативно позначається на здоров’ї тих, хто їх вживає: вони сприяють підвищенню рівня цукру в крові, що сприяє розростанню ракових клітин.

9. Замінники цукру

У гонитві за красивою фігурою багато хто для поліпшення смаку продуктів додають в них замінники цукру (стевій, аспартам, ацесульфам калію або сукралозу). Якщо вживати ці речовини зрідка, то шкоди організму вони не принесуть. Але якщо робити це регулярно, то можна спровокувати рак головного мозку.

10. Алкоголь

Алкогольні напої дуже небезпечні і не тільки ймовірністю захворіти алкоголізмом і ризиком отруєння. Надмірне вживання алкоголю провокує рак горла, печінки, прямої кишки і молочної залози.

11. Газовані безалкогольні напої

Часте вживання солодких газованих напоїв «насичує» ваш організм содою, канцерогенами і ароматизаторами, що негативно позначається на здоров’ї. Такі напої містять або цукор у великій кількості, швидко підвищуючи рівень глюкози і провокуючи ожиріння та цукровий діабет, або цукрозамінники, про шкоду яких ви вже знаєте.

Джерело

Поділись


Новини партнерів