Експерти перерахували продукти, що уповільнюють метаболізм

Дієтологи стверджують, що тільки при дуже швидкому метаболізмі людина може позбутися зайвої ваги, тому до вибору продуктів для дієти потрібно ставитися дуже відповідально.

Фахівці склали рейтинг продуктів, які уповільнюють обмінні процеси в організмі і заважають схудненню. За словами експертів, на час дієти таку їжу потрібно повністю виключити з раціону, незалежно від того, до якої групи вона належить – корисних чи шкідливих продуктів.

В першу чергу, під час схуднення потрібно відмовитися від вживання піци, булочок, хліба і макаронів, а також всіх інших виробів з борошна. Всі вони містять крохмаль і клейковину, які перешкоджають нормальному метаболізму.

Крім того, важливо повністю виключити вживання спиртних напоїв. Справа в тому, що навіть невелика порція алкоголю знижує здатність організму спалювати жири на 70%. Крім цього, будь-який алкоголь містить шкідливі речовини, тому організм буде витрачати всю свою енергію на виведення токсинів замість того, щоб спалювати спожиті калорії.

У список заборонених продуктів під час дієти потрапили будь-які йогурти з підсолоджувачами. Якщо ви дійсно хочете отримати з йогурту цінні речовини, вибирайте натуральний грецький йогурт.

Дієтологи рекомендують повністю виключити на час дієти з раціону солодке газування, фруктовий сік, морську сіль і продукти з пестицидами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів