Названо продукти, на які не варто витрачати кошти

Є ряд продуктів, які спокійно можна дістати з продуктового кошика і поставити назад на полицю в магазині, тому що коштують вони невиправдано дорого, а суттєвої користі організму не приносять.

Вода в пляшках. Погодьтеся, що в магазинах за пляшку питної води просять занадто багато? Вигідніше додому купити вже хороший фільтр і його вартість досить швидко окупитися, адже вам не доведеться щодня витрачається на воду.

Хрусткі хлібці. У складі таких хлібців немає нічого особливого, суміш борошна (як правило житній), води й солі. Але цей продукт став дуже популярним завдяки тренду на здорове харчування, тому виробники підняли на нього ціни.

Мигдальне молоко. Це молоко стало хорошою альтернативою коров’ячого — воно смачне, поживне і підходить для людей, у яких непереносимість лактози. Але: в “магазинному” мигдальному молоці всього 2% мигдалю, але багато цукру, його замінників і інших добавок, які шкодять здоров’ю.

Кава в кав’ярнях. Чашка лате або капучино в кав’ярні коштує трохи менш як 100 г доброї кави в зернах. А в закладі ви платите не тільки за каву, але і за обслуговування, атмосферу та інші речі. Чи не вигідніше варити улюблений напій вдома і брати його з собою в термосі?

Заготовки. Лінь — найкращий двигун маркетингу. Очищені й нарізані овочі, які залишилося тільки зварити або обсмажити, нарізки та напівфабрикати — все це дуже зручно. Однак за чужу роботу ви заплатите в кілька разів більше, ніж якщо трохи потрудіться самі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів