Симптоми раку простати, які не можна ігнорувати

Рак передміхурової залози – найпоширеніше захворювання, яке рідко викликає помітні симптоми до набагато більш пізнього часу. Але все ж кожен повинен регулярно шукати найбільш поширені ознаки раку.

За даними Національної служби охорони здоров’я Великобританії, рак простати є найбільш поширеним типом раку, який діагностується у чоловіків в Великобританії.

Пухлина вражає простату, невелику залозу, що знаходиться в тазу у чоловіків. Не завжди легко дізнатися, чи схильні ви до ризику раку простати, оскільки симптоми, як правило, розвиваються дуже повільно протягом тривалого періоду часу.

За словами онколога і старшого лікаря Центру протонної терапії доктора Іржі Кубеса, деякі пацієнти з раком простати виявляють, що їхпотік сечі значно повільніше, ніж зазвичай.

Крім того, ви можете виявити, що потік сечі переривається Це може включати труднощі з підтриманням постійного потоку сечі при використанні туалету.
Якщо ви помітили будь-які незрозумілі зміни в свій розпорядок туалету, вам слід поговорити з лікарем.

Доктор Кубес сказав: “Як і в разі будь-яких змін у вашому тілі, вам слід уважно стежити за ними і як можна швидше звернутися за порадою до терапевта. В деяких випадках турбуватися нема про що, але дуже важливо проконсультуватися з фахівцем, якщо у вас є які-небудь сумніви. Основні попереджають ознаки, з якими ви, ймовірно, зіткнетеся при відвідуванні туалету, – це підвищена потреба в сечовипусканні вдень і вночі, повільне або переривчасте сечовипускання і відчуття необхідності помочитися навіть після того, як ви закінчили “.

Джерело

Поділись


Новини партнерів